måndag den 27 maj

Medborgaren

Medborgaren gavs ut för första gången år 1920, som månadsblad för Allmäna valmansförbundet. Det gör den till en av landets äldsta partitidningar.
Idag är Medborgaren Moderata samlingspartiets partitidning.

måndag den 27 maj

Publicerad 12 Jun 2018

Gunnar Strömmer besökte vinnarna av dörrknackningstävlingen

Kistamoderaterna var den förening som vann dörrknackartävlingen under Moderaternas vårkampanj i April. I går besökte Gunnar Strömmer, partisekreterare, Kistamoderaterna  för att kampanja vid Kista tunnelbanestation.

Kistamoderaterna knackade flest dörrar, i förhållande till sitt medlemsantal, under tävlingsperioden i slutet av april. Priset för tävlingen var ett besök av partisekreterare Gunnar Strömmer. I går var det dags för prisutdelning, i den bemärkelse att Gunnar Strömmer besökte Kistamoderaterna under en kampanj.

”Jag tycker att det är väldigt roligt att vara med och kampanja med Kistamoderaterna som bland annat utmärkt sig som en av landets bästa föreningar när det gäller att knacka dörr.”, säger Gunnar Strömmer och fortsätter:

”Idag har vi framförallt delat ut flygblad för att få fler Kistabor att komma och lyssna på Ulf Kristerssons tal på Järvaveckan, på torsdag. Vi har haft uppriktiga samtal om problem och möjligheter i Kista. Det har sammantaget varit en jättebra eftermiddag”