tisdag den 19 november

Medborgaren

Medborgaren gavs ut för första gången år 1920, som månadsblad för Allmäna valmansförbundet. Det gör den till en av landets äldsta partitidningar.
Idag är Medborgaren Moderata samlingspartiets partitidning.

tisdag den 19 november

tisdag den 19 november

Publicerad 27 Aug 2018

Moderaterna största parti bland fotbollssupportrarna

Om fotbollsfansen får bestämma så är Moderaterna det största partiet visar en mätning från Svenska Fans, 23 procent av fansen lägger sin röst på partiet. Aftonbladets mätning visar även att Moderaterna är största partiet bland de allsvenska fotbollsspelarna.

I detta skede av valrörelsen presenteras det dagligen olika opinionsmätningar. Vissa har ett bredare urval än andra. Supporterföreningens Svenska Fans opinionsmätning hör till det sistnämnda – de tittar nämligen endast på partisympatierna hos de allsvenska fotbollssupportrarna.

Valdeltagandet hos de allsvenska fotbollsfansen uppgår, enligt mätningen, till 93 procent vilket är klart bättre än det generella valdeltagandet. Moderaterna är största parti i mätningen och samlar 23 procent av väljarstödet.

Aftonbladets mätning visar även att Moderaterna är det största partiet bland allsvenska fotbollsspelarna. Där uppgår stödet till 44 procent.