måndag den 18 november

Medborgaren

Medborgaren gavs ut för första gången år 1920, som månadsblad för Allmäna valmansförbundet. Det gör den till en av landets äldsta partitidningar.
Idag är Medborgaren Moderata samlingspartiets partitidning.

måndag den 18 november

måndag den 18 november

Publicerad 23 Aug 2018

MUF tältade för att lägga första rösten på M

I går inleddes förtidsröstningen och Moderata Ungdomsförbundet arbetade hårt för att vara de första att lägga rösten på Moderaterna i valet 2018. MUF satte uppe tält utanför vallokaler i 20 städer runt om i landet.

Benjamin Dousa, förbundsordförande för Moderata Ungdomsförbundet, beskriver med eftertryck varför den här typen av insatser är viktiga i valrörelsen.

”Sverige står inför stora samhällsutmaningar, färre poliser, ett växande utanförskap samtidigt som vårdköerna växer snabbt. Vi tycker att det är viktigt att den första rösten läggs på ett parti som kan lösa samhällsutmaningarna och vi vet att det är Moderaterna. Därför var vi på plats först”, säger Benjamin Dousa.

Tältkampanjen är även en viktig insats för att få fler att få kännedom om förtidsröstningen, menar Benjamin Dousa.

”Det är en uppseendeväckande och rolig kampanj som får uppmärksamhet. Det är det viktigt att påminna väljarna om att man kan rösta redan rösta från och med idag, och denna kampanj uppfyller det syfte.”