tisdag den 22 oktober

Medborgaren

Medborgaren gavs ut för första gången år 1920, som månadsblad för Allmäna valmansförbundet. Det gör den till en av landets äldsta partitidningar.
Idag är Medborgaren Moderata samlingspartiets partitidning.

tisdag den 22 oktober

tisdag den 22 oktober

Publicerad 23 Jun 2019

Podcast: Enström om KU:s kritik mot vänsterregeringen

Varför riktar Konstitutionsutskottet, KU, kritik mot Annika Strandhäll, Ylva Johansson och Margot Wallström? Det berättar Karin Enström, ordförande i KU, om i veckans avsnitt av Medborgarens podcast.

Lyssna på iTunes här

Karin Enström har en lång politisk erfarenhet, bland annat som försvarsminister och mångårig riksdagsledamot. Nu är Karin Enström ordförande i riksdagens konstitutionsutskott, som har det viktiga uppdraget att granska regeringen och ministrarnas arbete.  I veckans avsnitt av Medborgarens podcast berättar hon om vilka ministrar KU riktar kritik mot och varför.

Om podcasten:

Podcasten publiceras Medborgaren.se. Syftet med podcasten är att erbjuda ett format för längre samtal om Moderaternas politik – vilket sällan ryms i de traditionella medierna. Programledare är Erik Blom, kommunikatör på Moderaternas riksorganisation, och ansvarig utgivare är Per Rosencrantz, strategichef.

Podden hittar du på iTunes.

Du kan även lyssna via Podomatic, samt Spotify.