måndag den 9 december

Medborgaren

Medborgaren gavs ut för första gången år 1920, som månadsblad för Allmäna valmansförbundet. Det gör den till en av landets äldsta partitidningar.
Idag är Medborgaren Moderata samlingspartiets partitidning.

måndag den 9 december

måndag den 9 december

Publicerad 18 Jan 2019

Podcast: Så förbättrar vi missbruksvården

I dag publicerades det andra avsnittet av Medborgarens podcast. Avsnittet gästas av Camilla Waltersson Grönvall, socialpolitisk talesperson för Moderaterna, och handlar om hur vi kan förbättra missbruks- och ungdomsvården för att fler ska kunna bli fria från sitt missbruk och komma tillbaka ett fungerande liv. 

Det finns 25 000 tunga missbrukare i Sverige. Forskning pekar på att de tunga missbrukarna i Sverige har ökat de senaste åren. Samtidigt finns det stora brister i samhällets hjälp till missbrukare- både när det gäller tvångsvård och frivillig vård. Moderaterna i riksdagens socialutskott har inlett ett arbete för att förbättra missbruksvården – vilket är temat för det andra avsnittet i Medborgarens podcast.

Lyssna på avsnittet på iTunes. Eller på Podomatic nedan.

Om podcasten:

Podcasten kommer att publiceras varje vecka på Medborgaren.se. Syftet med podcasten är att erbjuda ett format för längre samtal om Moderaternas politik – vilket sällan ryms i de traditionella medierna. Programledare är Erik Blom, kommunikatör på Moderaternas riksorganisation, och ansvarig utgivare är Anders Edholm, vice partisekreterare.

Podden hittar du på iTunes.

Du kan även lyssna via Podomatic, samt Spotify.

missbruk, missbrukspolitik moderaterna, missbruksvård, moderaterna missbruk, tvångsvård