måndag den 9 december

Medborgaren

Medborgaren gavs ut för första gången år 1920, som månadsblad för Allmäna valmansförbundet. Det gör den till en av landets äldsta partitidningar.
Idag är Medborgaren Moderata samlingspartiets partitidning.

måndag den 9 december

måndag den 9 december

Publicerad 08 Feb 2019

Podcast: Så vill Tegnhammar förbättra Malmö

Malmö är en stad som präglas av kreativitet, gemenskap och framåtanda. Men staden brottas också med stora problem. Utanförskapet växer sig starkare, gängkriminaliteten breder ut sig och antisemitismen är ett stor problem i staden. Torbjörn Tegnhammar intervjuas i Medborgarens podcast om hur han vill förbättra Malmö.

Malmö är en speciell stad, givet närheten till kontinenten. Det är mångfaldens stad och staden präglas av en stor gemenskap. Gemenskapen bygger mycket på det viktiga arbete som Malmö FF och FC Rosengård gör – som fungerar som sammanhållande krafter i samhället.

Men Malmö har också stora problem med bidragsberoende och kriminalitet. Det behövs klassisk moderat politik för att ta tillvara på stadens potential, menar Torbjörn Tegnhammar, oppositionsråd för Moderaterna i Malmö.

Lyssna här på Itunes

Om podcasten:

Podcasten kommer att publiceras varje vecka på Medborgaren.se. Syftet med podcasten är att erbjuda ett format för längre samtal om Moderaternas politik – vilket sällan ryms i de traditionella medierna. Programledare är Erik Blom, kommunikatör på Moderaternas riksorganisation, och ansvarig utgivare är Anders Edholm, vice partisekreterare.

Podden hittar du på iTunes.

Du kan även lyssna via Podomatic, samt Spotify.