måndag den 16 december

Medborgaren

Medborgaren gavs ut för första gången år 1920, som månadsblad för Allmäna valmansförbundet. Det gör den till en av landets äldsta partitidningar.
Idag är Medborgaren Moderata samlingspartiets partitidning.

måndag den 16 december

måndag den 16 december

Publicerad 21 Aug 2019

Ulf Kristersson sommartalar i Strängnäs

Söndagen den 1 september håller Ulf Kristersson ett sensommartal i Strängnäs. Medborgaren träffade Ulf Kristersson för att prata om vad han kommer fokusera på i sitt tal nästa vecka.

Förra året höll Ulf Kristerssons sitt första sommartal som partiledare. Nu är det dags igen, på samma plats som i fjol.

– Varmt välkommen att lyssna på mitt andra sommartal i Strängnäs. Det är riktigt kul att återigen få tala i Ugglans Park, och välkomna er till min familjs hemstad, säger Ulf Kristersson.

Moderaterna har påbörjat en ny resa i Sverige, och lanserade i våras sitt stora politiskt projektet: Att bygga en ny svensk modell. En ny svensk modell som får ordning på Sverige och stärker tryggheten i hela landet, tar tag i integrationskrisen, stärker arbetslinjen och innehåller stora satsningar på en effektiv miljö- och klimatpolitik.

I talet kommer Ulf Kristersson utveckla hur Moderaterna vill bygga en ny svensk modell. Det handlar om att lösa de akuta samhällsproblem Sverige står inför, men också om att ta sig an de stora framtidsfrågorna för landet.

– Det är mycket som är på väg åt fel håll just nu. Sverige behöver ett nytt ledarskap, som är redo att prioritera vår tids akuta frågor. Men jag kommer också tala om det lite längre sikten. Så att utmaningar inte blir till nya problem, avslutar Kristersson.

Tid: 13.00

Plats: Ugglans park, Strängnäs